BSM-de Jong therapie

BSM staat voor Brain Stimulating Method, de therapie is vernoemd naar de grondlegster; mevrouw De Jong-Koutstaal. BSM is een unieke methode om problemen op te lossen door het zenuwstelsel te stimuleren met lichamelijke oefeningen. De BSM-oefeningen wekken zenuwprikkels op, deze prikkels activeren bepaalde delen van het zenuwstelsel welke onvoldoende werken.

Door stimulering van het zenuwstelsel wordt het lichaam sterker. Hierdoor zullen alle lichamelijke (en dus geestelijke) functies beter verlopen.

De stimulering die nodig is, is voor iedereen anders en daarom maatwerk.

BSM-de Jong therapie  gaat op zoek naar de lichamelijke oorzaak van een probleem.

Door steeds veranderende regels van de ziektekostenverzekeraars en bijbehorende instanties beperk ik mij slechts tot advisering op basis van mijn jarenlange ervaring en opgebouwde kennis.

Bewegingsadviezen

Door op de juiste manier (vooral niet te veel) bepaalde eenvoudige bewegingen te maken kunnen we het zenuwstelsel versterken. In overleg kijken we samen wat voor u of uw kind het beste past.

Voedingsadviezen

Bij een goede vertering kunnen we alle benodigde stoffen in ons lichaam opnemen. De voedingsadviezen zorgen voor een betere darmwerking en tevens voor voldoende benodigde mineralen om het lichaam beter te laten functioneren.